0513 - 79 90 25

Ongediertebestrijder in Heerenveen nodig?

Ongediertebestrijding in Drachten

Wordt uw nachtrust al tijdenlang verstoord door muggen? Hebben muizen het op uw meubels voorzien? Of hebben mollen uw prachtige gazon vernield? Ongedierte kan voor behoorlijk wat overlast zorgen. Daarnaast zijn deze dieren in veel gevallen ook onhygiënisch en dragen ze nare ziekten bij zich. Ingrijpen is dus vereist!

Kies voor een professional

Heeft u last van ongedierte in huis of in uw tuin of bedrijf? In de winkel kunt u een ruime keuze aan bestrijdingsmiddelen vinden. Die werken niet altijd even goed. Zoekt u een betere oplossing? Dan kunt u het best kiezen voor een professional in ongediertebestrijding.

In de regio Drachten is De vakman uw expert. Onze gecertificeerde medewerkers hebben jarenlange ervaring en beschikken over de beste bestrijdingsmiddelen. Schakelt u ons in? Voor u het weet is de overlast van ongewenste beestjes verleden tijd!

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of wilt u ons meteen inschakelen voor ongediertebestrijding? Dat kan allebei! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0513 - 79 90 25. Ook kunt u via het formulier hiernaast een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers laat dan zo snel mogelijk van zich horen. Ongedierte in huis? Wij staan in Drachten en omgeving voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Heerenveen, Meppel, Harderwijk, Zwolle, Emmeloord, Lelystad, Almere, Amsterdam.

Hoofdvestiging