0513 - 79 90 25

Ongediertebestrijder in Heerenveen nodig?

Muizen en ratten in Heerenveen

Muizen en ratten zijn knaagdieren. Ze zetten hun tanden dan ook met veel plezier in uw kabels, meubels en andere bezittingen. Daarnaast kunnen ze vervelende ziekten verspreiden en planten ze zichzelf snel voort. Het is daarom verstandig om bij ratten- of muizenoverlast snel in actie te komen. Zo voorkomt u grotere problemen. Kunt u daarbij wel wat professionele hulp gebruiken? In Heerenveen en omgeving staat ons bedrijf voor u klaar. Ratten of muizen in huis of in uw bedrijf? Op De vakman kunt u rekenen!

Oplossing voor de muizenplaag

Heeft u muizenvallen met en zonder blokjes kaas en allerlei soorten bestrijdingsmiddelen al geprobeerd? Dan is het hoog tijd om voor een professional te kiezen. Hij heeft namelijk de beschikking over een ruimere keuze aan bestrijdingsmiddelen en heeft bovendien ruime ervaring. Onze medewerkers weten wel raad met de muizenplaag!

Ook problemen met ratten kunnen wij vlug en vakkundig voor u oplossen. Hoe? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er alles over! We komen met plezier bij u in de regio Heerenveen langs. We inspecteren de situatie en gaan vervolgens meteen aan de slag. Dan behoort de overlast van muizen en ratten snel tot het verleden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Heerenveen, Meppel, Harderwijk, Zwolle, Emmeloord, Lelystad, Almere, Amsterdam.

Hoofdvestiging